Etiket Sonuçları: özgüven

Haz

"Think Pink, Be Happy" is a project about how to reduce stress in school environment. Our project will address the issues such as; test anxiety, the pressure to be successful, the roles of parents and teachers and try to find solutions by revealing these stress factors in students' lives, especially during the academic process. Awareness will be raised about stress and stress management through the activities to be held.

"Pembe Düşün, Mutlu Ol" okul ortamında stresin nasıl azaltılacağıyla ilgili hazırlanan bir projedir. Projemiz; test anksiyetesi, başarılı olma baskısı, aile ve öğretmenlerin rolleri gibi başlıklara değinecek olup bu stres faktörlerinin öğrencilerin hayatını, özellikle akademik süreçte nasıl etkilediği ve bunlara nasıl çözümler üretileceği üzerinde odaklanmaktadır. Yapılan aktivitelerle stres ve stres yönetimi ilgili öğrencilere farkındalık kazandırmak amaçlanmaktadır.