KARAMAN / MERKEZ - Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi

KTS-Kalite Takip Sistemi

Bu Bölümde DÖGM Tarafından KTS içinde yapılan etkinlikler yer alacaktır

Mrt

Okulumuzda Günün Önemine Binaen Âyet-Hadis ve Güzel Sözler LCD Ekranlarda Gösterilmektedir

Mrt

11 ve 12. Sınıflara Yönelik Deneme Sınavları Yapılmaya Devam Edilmektedir.

Okulumuzda Değerler Eğitimi Kapsamında Ramazan Etkinlikleri Düzenlenmektedir

Mrt

Karaman Emniyet Müdürlüğü Personeli Tarafından Okulumuzda "Siber Güvenlik" Hakkında Bilgi Verildi

KAİHL Öğrencileri 2023 Yılı Staj Çalışmaları

MÜMKÜN ETKİNLİKLERİ HİTABET ATÖLYESİ ÇALIŞMA  PROJESİ

May

Tarihi Câmiler ziyaret edilerek öğrencilere Tarihi Câmiler hakkında bilgi verildi

May

Öğrencilerde milli, mânevî değerlerin gelişmesine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak, edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıt'a ve beyitleri okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere etkinlikler gerçekleştirilir.

May

Alternatif okul ve eğitim modelleri (Montessorie, Reggio, Tabiat Okulları, Uzaktan Eğitim, Khan Akademisi, Okulsuz Eğitim, Ev Okulu vb.)

Okulumuzda Veli Bekleme Odası Düzenlenerek Faaliyete Girmiştir

Kas

Okullarda uygun mekanlar (koridorlar, sınıf içi panolar, veli bekleme salonları ve öğrenci giriş kapısından başlamak üzere merdiven sahanlıklarının uygun görülen yerleri) ayet, hadis, ebru, hat ve tezhip çalışmaları ile donatılır.

Ock

Okul girişlerinde uygun alanda kurum kültürünü yansıtıcı, öğrencilerde aidiyet duygusu kazandıracak, elde edilen başarıların sergilendiği (kupa, madalya, başarı belgesi vs.) köşe oluşturulması

Kas

Okulumuz Tatbikat Camiinde Mevlid-i Nebi Programımızı İcra Ettik

May

Karaman İl Eğitim Tarihi Müzesine Gezi Gerçekleştirdik.

May

Paydaş kurumlar ile yapılan protokoller çeçevesinde okullarımızda din öğretimi alanında kariyer sahibi örnek şahıslar tarafından seminer verilmesi