Tarihi Araboğlu Camii´nde Mevlid Kandilini İcra Ettik

Okulumuz öğrencilerinin katılımıyla İlimiz Tarihi Araboğlu Camii´nde Mevlid Kandilini icra ettik.

Yatsı namazını müteakiben ilimiz Tarihi Araboğlu Camii´nde Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)´in Veladetinin 2018 Yılı İtibariyle 1447. Yıl Dönümünü idrak ettik. Yatsı Namazı sonrası öğrencilerimizin Kuran-ı Kerim okuması ile başlayan anma gününde  öğrencimiz Osman SADE tarafından günün önemine binaen vaaz verildi. Okulumuz İHL Meslek dersleri öğretmeni Hasan ERKAN moderatörlüğünde ilahi grubumuz ilahiler söyledi. Yine öğrencilerimiz tarafından Mevlid-i Şerif ve nat-ı şerifler okundu. Program sonrası Salavat eşliğnde Sakal-ı Şerif´i ziyaret edildi.

Program sonrası Araboğlu Camii imam hatibi tarafından cemaate ballı süt,kandil simidi ve çeşitli hediyeler ikram edildi.

Yayın: 20.11.2018 - Güncelleme: 23.03.2021 09:34 - Görüntülenme: 268

Etiketler :