KARAMAN / MERKEZ - Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ve Üyelerinden Okulumuza Anlamlı Ziyaret

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ekrem ERDEM ile Karaman ÖNDER Başkanı Abdurrahman EKEN, yönetim kurulu üyeleri ve ÖNDER yönetim kurulu üyesi Mehmet SARI'yla birlikte okulumuz Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek okul müdürümüz Mustafa ÖZER ile bir görüşme gerçekleştirdiler.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden, okul müdürümüz Mustafa ÖZER, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ekrem ERDEM ile Karaman ÖNDER Başkanı Abdurrahman EKEN’e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, Genel Başkan Yardımcısı Ekrem ERDEM’in Okul müdürümüz Mustafa ÖZER'e hediye takdimi etmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

08-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-2024

Yayın: 08.02.2024 - Güncelleme: 08.02.2024 03:17 - Görüntülenme: 38