KARAMAN / MERKEZ - Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mevlid-i Nebi Programımız Büyük Bir Çoşkuyla İdrak Edildi

Mevlid-i Nebi Programımızı Okulumuz Tatbikat Camiinde Gerçekleştirdik

Mesleki Tatbikat Kulübümüzün hazırlayıp sunduğu tüm öğrencilerimizin katıldığı programa il milli eğitim şube müdürlerimizden Necmeddin ACET ve M.Ali İYİBAŞ beyefendi iştirak ettiler.

Programımız,salavat-ı şerifelerle ve kuran tilavetiyle başladı.Okul müdür başyardımcımız Mustafa ÖZER´in selamlama konuşmasından sonra şube müdürlürlerimiz sırasıyla bir selamlama konuşması yaptılar.

Mevlidi Şerif Hasan ERKAN hocamız tarafından okundu.Hazem KATAİ başkanlığındaki dini musiki ilahi ekibimiz birbirinden güzel eserlerle dinleyenleri mest ettiler.Muzaffer ACAR hocamız günün mana ve ehemmmiyetine dair veciz bir konuşma yaptılar.Ahmet İkbal DOĞAN hocamız okuduğu aşr-ı şeriflerin nihayetinde  yapmış olduğu duâ ile programımız nihayete erdi.

Yayın: 01.12.2017 - Güncelleme: 04.12.2017 09:49 - Görüntülenme: 285