LGS 2023 İLE OKULUMUZU KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN VE VELİLERİNİN DİKKATİNE

Değerli öğrencimiz ve değerli velimiz;
Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesine hoş geldiniz. Öğrencilerimizi tebrik eder, Hem öğrencilerimize hem de velilerimize hayırlı ve bereketli bir eğitim öğretim hayatı ve muvaffakiyetler dileriz.

Değerli öğrencimiz ve değerli velimiz;

ÖNEMLİ!
Okulumuzun bilgilendirme amaçlı duyurularını kolayca sizlere duyurabilmemiz için lütfen aşağıdaki linkte bulunan Kayıt Bilgi Formunu doldurunuz. Telefon numaralarınız okulumuzun çevrimiçi duyuru gruplarına eklenecektir. (WhatsApp)

9. SINIF KAYIT BİLGİ FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

TANIŞMA VE KAYIT GÜNLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME:
2023Yılı LGS tercihlerine göre okulumuzu kazanan öğrencilerimizin yeni yuvaları ile tanışmaları, bilgilerinin güncellenmesi, kayıt iş ve işlemleri için 05 Eylül 2023 tarihinde saat 10.00 'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Teşrifleriniz önemle rica olunur.

Yayın: 25.07.2023 - Güncelleme: 18.08.2023 11:10 - Görüntülenme: 966

Etiketler :