ENGEL TANIMAYAN CESUR YÜREKLERLE BİR ARAYA GELDİK

03-07 Aralık Engellliler Haftası Münasebetiyle Okulumuzda Eğitim ve Öğretim Hayatına Devam Eden Görme Engellli Öğrencimize Sürpriz Hediye

Engelliler Haftası 3-7 AralıkEngelliler Haftası 3-7 AralıkEngelliler Haftası 3-7 AralıkEngelliler Haftası 3-7 Aralık

Okul Müdürümüz Mustafa ÖZER´in odasında gerçekleşen toplantıda,Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Mustafa BAŞKONAK hocamızda iştirak ederek öğrencilerimizle hasbihal etti.

Mustafa Başkonak bey, görme engelli öğrencimiz Abdülfettah PINAR´a sürpriz yaparak kendisinden talep etmiş olduğu Kur´an-ı Kerim mealini kendisine hediye etti.Talebemiz,Abdülfettah Pınar hocamıza teşekkür ederek Kur´an mealini en kısa zamanda bitireceğini ifade etti.

Okul müdürümüz Mustafa ÖZER,kendisinin öğrencilerimizi cesur yürekliler olarak tavsif ettiğini,kendilerinin göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı hepsini tebrik ettiğini ifade etti.

Talebelerimiz de okulumuzun kendilerine sunmuş olduğu eğitimden ve imkanlarından dolayı okul müdürümüze,idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ettiler.

Mustafa BAŞKONAK hocamıza bu güzel toplantıda bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.

Yayın: 07.12.2018 - Güncelleme: 10.12.2018 23:57 - Görüntülenme: 296